В България има доста страховити места, които пазят своите тайни и въпреки

...
В България има доста страховити места, които пазят своите тайни и въпреки
Коментари Харесай

Дупка, къща и сини очи: трите най-зловещи места в България

В България има доста страховити места, които пазят своите секрети и макар времето и хорските приказки, те си остават мистерия, написа edna.bg. Направо тръпки те побиват.

Представяме ви 3 мистериозни места от страната ни, които в действителност биха могли да бъдат наречени зловещи.

Дупката в Царичина

През 1990 година в село Царичина започват разкопки, проведени от Генералния щаб на Българската войска, по концепция на екстрасенса Елисавета Логинова. Тя получава странни сигнали от извънземна цивилизация, че точно в село Царичина е закопано първото човешко създание, живяло в миналото на земята.

Не след дълго разкопките били прекъснати неотложно и дупката била зарината и капсулована. Какво са разкрили нашите военни там и до през днешния ден остава тайнственост. По време на разкопките очевидци, както и ясновидката, настояват, че са били посетени от извънземни. През късия им престой се случили необясними неща. И до през днешния ден жителите на село Царичина настояват, че около някогашните разкопки се усеща необяснима сила.

Прокълнатата къща в село Мусачево

В село Мусачево, което се намира на към 20 километра от София, има схлупена къща, със зеещи прозорци, която стои необитаема от десетилетия. Местните споделят, че никой не желал да я купи поради стряскащите неща, които са се случили там. Семейството, което построява къщата, умира при мистериозни условия.

След това е имало още две фамилии, които се нанасят там, само че и те умряли по тайнствен метод. Според предани, къщата е била издигната върху турско гробище и има заровени прокълнати жълтици под нея. Очевидци описват, че през нощта се чували страховити звуци в нея и проблясвали ярки светини.

Село Шишенци

Село се намира във Видинско и наброява 120 поданици. Интересен факт е, че 80% от популацията е със сини очи. Това село е може би
най-страховитото в цяла България.
Никой не смее да излезе след 21.00 часа вечерта. Почти всички се заключват и не излизат измежду нощ. Твърди се, че повода за това е, че всяка вечер по улиците на селото се чуват крясъци от гласовете на мъже, дами и деца и пердашене на тъпани. Скептици споделят, че това са чакали, само че жителите в селото описват, че хората ги побиват тръпки и описват, че вечер не смеят да излизат, тъй като не знаят какво има на открито.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР